Инсталација и продажба на кафеавтомати, автомати за ладни напитоци и пакувани производи

Автомати за пакувани производи и ладни пијалаци

Витрините држат температура од околу 10 ° C: Видови на пакувани производи:

Инсталирање, сервисирање и одржување на машините се врши од страна на квалификуван персонал на Рондо Plus и не водат до дополнителни трошоци за клиентот.

Препорачливо е автомати за пакувани производи да се инсталираат на објекти со не помалку од 80-100 лица. При помали објекти е можно и инсталирање заедно со автомати за топли пијалоци.

Necta Smart

Necta Smart

 • Вендинг автоматот е погоден за големи обjекти.
 • Нуди голема разновидност на производи.
Превземи каталог
Necta Snakky Max Food

Necta Snakky Max Food

 • Вендинг автоматот е погоден за големи обjекти.
 • Нуди 40 видови на производи.
Превземи каталог
Tecnomet Silverstone

Tecnomet Silverstone

 • Вендинг автоматот е погоден за големи обjекти.
 • Нуди 5 видови на напитоци и.
 • Нуди 21 видови на пакетирани производи.
Превземи каталог
Necta Zeta

Necta Zeta

 • Вендинг автоматот е погоден за помали и средни објекти.
 • Нуди 9 видови на напитоци
Превземи каталог
Necta EM 230

Necta EM 230

 • Вендинг автоматот е погоден за помали и средни објекти.
 • Нуди 8 видови на напитоци
Vendo V-max 720

Vendo V-max 720

 • Вендинг автоматот е погоден за големи објекти.
 • Нуди 8 видови на напитоци