Инсталација и продажба на кафеавтомати, автомати за ладни напитоци и пакувани производи

Кафеавтомати за канцелариска употреба

Капсули Covim и пакетчиња Бианчи кафе. Во автоматите за канцелариска употреба се користат следниве препорачливи производи:

Preporacani proizvodi

Preporacani proizvodi

Rhea Liones

Rhea Liones

 • Автомат за канцелариска употреба.
 • Инстант кафе или кафе во зрна
Превземи каталог
Bianchi Sprint

Bianchi Sprint

 • Автомат за канцелариска употреба.
 • Инстант кафе или кафе во зрна
Превземи каталог
Necta Capsy

Necta Capsy

 • Модерен дизајн
 • Достапен во 3 бои
 • Дугмиња со пиктограми за полесно одбирање
 • Полуавтоматско исфрлување на капсулите
 • Можност за употреба на свежо млеко
 • Резервоар за вода со можност за надополна
Превземи каталог
Necta Rotary

Necta Rotary

 • Модерен дизајн
 • Достапен во 3 бои
 • Дугмиња со пиктограми за полесно одбирање
 • Aвтоматско исфрлување на капсулите
 • Делот на врвот се користи за топлење на чаши
 • Резервоар за вода со можност за надополна