Инсталација и продажба на кафеавтомати, автомати за ладни напитоци и пакувани производи

Контакт информации

Вангел Спироски


Адреса:
ул.АРМ бр.16
Охрид, Македонија

Тел: 046 523 348

Skype: vangel.spiroski
E-mail: info@kafeavtomati.mk

Контакт формулар

Полињата обележани со * се задолжителни.


Полињата обележани со * се задолжителни.