Инсталација и продажба на кафеавтомати, автомати за ладни напитоци и пакувани производи

Препорачливи производи

Потрошен материјал кој се внесува во кафеавтоматите се производи со докажани вкус и квалитет, специјално дизајнирани за вендинг автомати:

 

ICS Чај

ICS Чај

  • Освежувачки инстант чаеви во различни вкусови: Лимон, праска.Чајот е вкусен со сите предности на инстант производ.
ICS Чоколадо

ICS Чоколадо

  • Различни видови на чоколадно млеко
  • Направено од најдобрите состојки
  • Лесно се подготвува во кафеавтомат или диспензер
Covim Кафе

Covim Кафе

  • Квалитетот на кафе-паузата во рамките на работното место стана едно од нештата кои ја одредуваат успешноста на една фирма.Производите на Covim покрај гаранција за квалитет нудат и огромна разновидност на вкусови и ароми.
Ristora Кафе

Ristora Кафе

  • Кафе со или без кофеин од најпознатиот светски производител Ristora
  • Врвен квалитет за совршена хармонија.
Satro Млеко

Satro Млеко

  • Вкус на свежо млеко за кафеавтомати
  • Врвен квалите и совршена хармонија со секое кафе