Инсталација и продажба на кафеавтомати, автомати за ладни напитоци и пакувани производи

Сокови

Препорачливи производи:


 

Производите на Нектар Натура доаѓаат во голем број на вкусови, соодветни и изработени за вкусот на локалните клиенти. Потребата на клиентит, безбедноста и извонредниот вкус се карактеристики кои ја обележуваат Нектар Натура.

Nektar Natura Loop

Nektar Natura Loop

Едноставен диспензер за повеќе видови на сокови е идеално решение за самопослужување и слободно надополнување.

  • Едноставен за користење
  • Можност за газирани и негазирани пијалаци
  • Совршен за голем излез на пијалоци
Превземи каталог
Nektar Natura Juice Maker

Nektar Natura Juice Maker

Самопослужувачки диспензер за свежо цедени сокови.

  • Идеален при служење на доручеци
  • Константен квалитет на сокот
  • Брзо надополнување
  • Хигиенско решение (HACCP)
Превземи каталог