Инсталација и продажба на кафеавтомати, автомати за ладни напитоци и пакувани производи

Препорачливи кафеавтомати за ресторани и хотели

Потрошен материјал кој се внесува во кафеавтоматите се производи со докажани вкус и квалитет:
 

Rhea  Rhea XX OC

Rhea Rhea XX OC

Rhea XX OC е компактна и флексибилна машина со модерен дизајн и професионален изглед. Патентираниот SPEED MIX систем за инстант пијалаци овозможува да добиете кафе за 20 секунди за повеќето типови на кафиња.

  • Можност за еспресо и инстант кафе
  • Систем за млеко во прав и лесно чистење
  • 6 селекции на напитоци
  • 3 канистри
  • Компактен дизајн и докажан квалитет
Превземи каталог
Rhea Rhea Liones

Rhea Rhea Liones

  • Инстант кафе или кафе во зрна
Превземи каталог