Апарати за кафе

Наш приоритет е да понудиме целосни решенија за пијалоци. Пакетите за појадок прилагодени доаѓаат со голем број производители на кафе. Со ваков избор, нема да се сомневате дека ќе најдете совршен избор за вас помеѓу изборот на еспресо, филтер или машина за инстант кафе, погодна за самопослужување или во кујна.

Со цел да се задржи сè на едно место, ние нудиме машина што ги нуди сите додатоци за кафе - топло млеко, топло чоколадо или топла вода за чај.