Наши услуги

Решенија за вашите хотели,барови,ресторани,казина,деловни простори,домови...

Најсовремени системи за точење на негазирани и газирани пијалоци.

Еспресо машини од најпознати светски брендови.

24/7 Сервис и резервни делови.

Наши производи

LOOP, Систем за точење на сок на принцип на самопослужување

ЈМ – POST MIX – Апарати за негазирани сокови

TОWER TOUCH – Лесно подготвување на коктели

Апарати за кафе

Класична Конзола за точење пијалаци

ШТАНД – NEKTAR NATURA

Повеќе од

0

задоволни клиенти!

Е-продавница

Филтри за вода

Кафе во зрно

Хартиени дози

Апарати за кафе