LOOP, СИСТЕМ ЗА ТОЧЕЊЕ НА СОК НА ПРИНЦИП НА САМОПОСЛУЖУВАЊЕ

Уреден и компактен пост-микс диспензер, погоден за самопослужување. Неговите главни карактеристики се: интегриран карбонатор и карбонаторска пумпа која обезбедува капацитет за голем излез на пијалаци.

Преку 6 отвори се точат 6 различни пијалаци – газирани или негазирани, вода или сода. Кога овој систем се комбинира со нашите производи, имате целосно решение кое ја олеснува вашата работа и ја зголемува потрошувачката пијалоците кои можат да бидат со различен овошен вкус.