ЈМ – POST MIX – Апарати за негазирани сокови

Просторот за доручек во вашиот хотел е место во кој вашите гости го започнуваат нивниот ден. Токму затоа, ние нудиме апарати кои ќе го поедностават служењето на пијалаци. Сите JM апарати имаат систем за разладување, а имаат можност и за интегриран систем за дозирање. Овие апарати се поврзуваат на водоводната мрежа. Водата се филтрира и лади на соодветна температура со цел да се обезбеди вкус на највисока стапка на совршеност.