ШТАНД – NEKTAR NATURA

Развојот на пијалоците секогаш оди паралелно со самиот развој на системот за точење.
Секојдневно истражуваме нови идеи за служење на пијалоци и создаваме трендовски
здрави катчиња во вашите хотели.


Штандот е автоматски унапреден систем за точење на пијалаци. Природниот визуелен
дизајн со стаклени шишиња се комбинирани со најновата пост-микс технологија за
точење која обезбедува безбедност и сигурност во точењето на различни видови свежи
овошни и зеленчукови пијалаци низ 5 отвори за точење (или по можност 4 отвори за
точење сокови и 1 за разладена филтрирана вода).

За вашето здраво катче да изгледа навистина “екстра”, исто така развиваме
зеленчукови и зеленчуково-овошни пијалаци со 100% овошје и зленчук (мешан според
препорачаниот сооднос на мешање).