TОWER TOUCH – Лесно подготвување на коктели

Тоwer Touch е интегрирано решение за точење и дозирање на сите типови пијалаци. За само 3 секунди може да измешате до 64 различни состојки преточени во неограничен број пијалаци и коктели.
Tower Touch Simple е поедноставен модел погоден за појадок / шведска маса. Меша до 6 пијалаци, а може да точи и разладена филтрирана вода.