Наши услуги

Решенија за вашите хотели,барови,ресторани,казина,деловни простори,домови...

Најсовремени системи за точење на негазирани и газирани пијалоци.

Еспресо машини од најпознати светски брендови.

24/7 Сервис и резервни делови.

Наши производи

LOOP, Систем за точење на сок на принцип на самопослужување

JMS - MACHINES FOR UNCASEED JUICES

TОWER TOUCH – Лесно подготвување на коктели

Coffee Machines

CLASSIC TOWER DISPENSING CONSOLE

STAND BY NEKTAR NATURA

Повеќе од

0

задоволни клиенти!

Е-продавница