Инсталација и продажба на кафеавтомати, автомати за ладни напитоци и пакувани производи

Kafeavtomati vending avtomati za pakuvani proizvodi

Вендинг автомати за продажба на пијалоци, топли напитоци и пакувани производи

"РОНДО плус" инсталира вендинг автомати - машини за автоматска продажба на топли напитоци, ладни пијалоци и пакувани производи - на места наведени од вас: во вашата канцеларија, продавница, магацин, претпријатие или друг објект. Имаме специјални понуди за мали канцеларии, магацини, продавници и хотели со персонал од 30 лица.

Квалитетни производи и подршка


Гарантираме квалитетни производи, редовно полнење и постојана поддршка на вендинг автоматите. Ги одржуваме машините во целосна исправност и вложуваме на добриот изглед и чистотата.

Најпознати светски брендови


Работиме со вендинг автомати на водечките призводители како Necta и Bianchi. Нудиме машини со различен капацитет и функционалност во зависност од вашите потреби. Користиме одбрани производи со висок квалитет.

Посветуваме посебно внимание на кафето. Може да изберете ваше кафе или да ги користите нашите препорачани производи. Инстантните производи (чај, млеко и чоколадо) се на Ristora, Satro и ICS.

Нудиме различни системи за користење и плаќање во зависност од специфичните потреби и услови - со хартиени и метални монети, користење на жетони, како и различни комбинации. Предвидуваме и можност за работа со клучеви.

Актуелни Кафеавтомати и витрини

Necta Capsy

Necta Capsy

 • Модерен дизајн
 • Достапен во 3 бои
 • Дугмиња со пиктограми за полесно одбирање
 • Полуавтоматско исфрлување на капсулите
 • Можност за употреба на свежо млеко
 • Резервоар за вода со можност за надополна
Превземи каталог
Necta Rotary

Necta Rotary

 • Модерен дизајн
 • Достапен во 3 бои
 • Дугмиња со пиктограми за полесно одбирање
 • Aвтоматско исфрлување на капсулите
 • Делот на врвот се користи за топлење на чаши
 • Резервоар за вода со можност за надополна
Tecnomet Silverstone

Tecnomet Silverstone

 • Вендинг автоматот е погоден за големи обjекти.
 • Нуди 5 видови на напитоци и.
 • Нуди 21 видови на пакетирани производи.
Превземи каталог
Rhea Rhea XX OC

Rhea Rhea XX OC

Rhea XX OC е компактна и флексибилна машина со модерен дизајн и професионален изглед. Патентираниот SPEED MIX систем за инстант пијалаци овозможува да добиете кафе за 20 секунди за повеќето типови на кафиња.

 • Можност за еспресо и инстант кафе
 • Систем за млеко во прав и лесно чистење
 • 6 селекции на напитоци
 • 3 канистри
 • Компактен дизајн и докажан квалитет
Превземи каталог
Vendo V-max 720

Vendo V-max 720

 • Вендинг автоматот е погоден за големи објекти.
 • Нуди 8 видови на напитоци